Selasa, 09 September 2014

vai skaidrs, kad iekšā

Vienalga, vai jūs uzņemt tos ar atlaidi mazumtirgotāja vai no dizainera boutique, saulesbrilles ir noteikti jābūt, aksesuārus, neatkarīgi no sezonas. Tomēr, kas nebūt nav tikai modes aksesuārs, saulesbrilles ir daudzfunkcionāls instrumenti, kas var pasargāt acis no kaitīgajiem UV stariem un nodrošina zināmu ēnā saulainā dienā, uzlabojot redzamību un samazinot jūsu izredzes laiku tiek apžilbināts ar saules gaismas (īpaši svarīga laiku braukšanas).

brīnišķīgi, kā saulesbrilles, visas saulesbrilles nav tāda pati kvalitāte, un tas ir svarīgi rūpēties, kad iepirkšanās par pāri.Svarīgākais apsvērums, pērkot saulesbrilles ir atrast pāris, kas nodrošina pilnīgu aizsardzību no ultravioletā (gan UVA un UVB) stariem, kas ir iegūti no saules pat mākoņainā laikā. Kamēr eksperti nav vienisprātis par iespējamo negatīvo ietekmi UVA stari var būt uz acīm, ir zināms, ka UVB stari var izraisīt vairākas acu apstākļiem, tostarp pastāvīgu tīklenes bojājumus, tāpēc pārliecinieties, ka jūsu saulesbrilles vērtē pilnu UV aizsardzību.

Saulesbrilles nonāk dažādu stilu un veidu. Ja mode ir jūsu galvenais apsvērums, izvēlēties stilīgu rāmi un tad ir pasūtījuma lēcas ar UV aizsardzību pievienoto tiem. Ja saules aizsardzība ir jūsu galvenās bažas, uzņemt pāris wraparound saulesbrilles, kas bloķēs gaismu, kas parasti izlaist garām ietvaros regulāro saulesbrilles.

Pēc tam, kad esam noskaidrojuši, stilu, kas jums patīk, domāt par lēcām. Jūs, iespējams, esat redzējuši saulesbrilles ar dažādu krāsu lēcas. Bet par lētu plastmasas saulesbrilles krāsa var būt nedaudz vairāk nekā modes izvēles, ar atbilstošu objektīviem, krāsa var pastāstīt vairāk par mērķi saulesbrilles. Zinot dažādu veidu lēcas palīdzēs jums izdarīt labāko lēmumu, izvēloties saulesbrilles.

photochromic lēcas maina krāsu atkarībā no pupuk hantu hayati eceran multiguna termurah untuk merk exclusive hormon herbal yang asli di UV gaismas daudzums, uz kuriem tie ir pakļauti, lai gan lielākā daļa, tie parādās tumši tonētā, kad ārā, un gaisma vai skaidrs, kad iekšā. Photochromic lēcas radīt ilūziju par saulesbriļļu un regulāru brilles vienā iepakojumā.

Amber-krāsainas lēcas mēdz bloķēt zilu gaismu. Ir diskusija par to, vai zilā gaisma ir kaitīgs acīm, bet ārā cienītāji vienoties zili-bloķēšanas lēcas ir super par slēpošanas trasēm vai vienlaikus medībām vai zveju.

Spogulis pārklājumu saulesbrilles ierobežot gaismu, kas sasniedz jūsu acu, kas var padarīt to vieglāk redzēt ļoti spilgtas situācijas.

Gradienta lēcas, kā norāda nosaukums, ir tie, kas ir tonēts dažādos apduļķošanās no augšas uz leju vai no apakšas uz augšu. Top-down gradienta lēcas saulesbrilles ir liels braukšanas un skaidri skatīšanās kontroles.

polarizētu un anti-pārdomu pārklājumu saulesbrilles samazinātu atstarotās gaismas sasniedzot acis, kas ir liels super-spilgti situācijās, kā, piemēram, sniega saulainā ziemas dienā.

Gandrīz katrs stila saulesbrilles, lēcas un rāmji, var tikt veikti, lai pielāgotos īpašas receptes tā, ka pat tie, ar slikta re

Tidak ada komentar:

Posting Komentar